Waterbehandeling

Vycom is een veelzijdig en flexibel bedrijf dat zich toelegt op het installeren, onderhouden en herstellen van sanitair, centrale verwarming en airconditioning.

waterbehandeling: heel wat voordelen!

Filtratie

Filters voor waterbehandeling worden steeds vaker ingezet, gezien de vele voordelen hieraan verbonden.

Dit kan zowel op stadswater, regenwater en putwater toegepast worden, om grove en fijne onzuiverheden, verkleuring en onaangename geuren te verwijderen.

Maar ook om het water te verrijken met het waardevolle mineraal magnesium en het verminderen van chloor, kalk en zware metalen. Hierdoor zal u het verschil in u leidingwater proeven!

Waterverzachters

Leidingwater bevat steeds kalk wanneer onbehandeld. Het zorgt ervoor dat langzaamaan uw kranen en leidingen verstoppen. Bovendien kan onbehandeld leidingwater ook de levensduur van uw elektronische apparaten verminderen. Een waterontharder, ook bekend als waterverzachter, biedt een oplossing tegen deze problemen en geeft u volgende extra voordelen

  • Lager energieverbruik
  • Langere levensduur van uw apparaten
  • Minder kuiswerk (en verbruik van detergent)
  • Beter voor de huid
  • Bespaar geld

Bent u op zoek naar meer informatie omtrent waterbehandeling of had u graag een afspraak gemaakt? Vycom helpt u graag verder en zorgt voor een vlotte en correcte installatie van uw waterverzachter.